Нема на залиха

Конструктор Патека За Топчиња The Ultimate Quadrilla – Hape

7,900.00ден

Нема на залиха

Опис

Ова е најголемиот комплет Quadrilla. Содржи 2 вртлога, 12 закривени патеки и 10 забрзувачи. Помага да се развие просторното размислување и разбирањето на основните принципи на науката, технологијата, инженерството, уметноста и математиката. Исто така, ќе ги развие когнитивните способности кај вашето дете и ќе го подобри нивното разбирање за причинско-последичните врски.

БЛОКЧИЊАТА СО РАЗЛИЧНИ БОИ ИМААТ И РАЗЛИЧНИ ФУНКЦИИ: При правењето на конструкцијата, секое од обоените блокчиња има различна намена, ова го стимулира и охрабрува логичкото и инженерско размислување кај децата.

БЕЗБЕДНА ЗА ИГРА: Оваа играчка е изработена со издржливо дрво и нетоксични бои на база на вода, што ја прави совршен избор за вашето семејство.

Се препорачува за возраст од 4 години и понатаму.

Содржи: 102 парчиња од дрво и пластика и 100 топчиња.

Hape е еден од најголемите светски производители на дрвени играчки. Тие се водат од идејата дека иднината им припаѓа на нашите деца и создава играчки кои инспирираат игра, учење и истражување на светот во кој живееме. Сите производи ги исполнуваат, и почесто, ги надминуваат најстрогите меѓународни стандарди за квалитет и безбедност.

Вие исто така би сакале…