Нема на залиха

Кооперативна игра за деца со раскажување – Headu

1,240.00ден

Нема на залиха

Опис

Да разговараме и да раскажуваме приказни!
Подготвени ли сте за првата кооперативна игра за раскажување приказни? Завртете го спинерот, земете плочка и тргнете на возбудливо патување! Оваа групна игра нуди многу можности да се присетите на настани од минатото, или да измислите многу нови приказни и да им ги раскажете на пријателите.
Раскажување; Опишување на искуства; Споделување и интеракција; Слушање; Управување со емоциите; Вежбање на краткотрајната и долготрајната меморија; Поттикнување на имагинацијата.
Материјал: Картон
Димензии: 28,5 x 25,5 x 6,1 cm
Соодветно за возраст од 5 до 10 години
Headu – Италија