Нема на залиха

Корито со испуст жолта гума морски свет – Baby Jem

990.00ден

Нема на залиха

SKU: 900160 Категории ,

Опис

• Практично решение на новороденчињата и малку поголеми деца. Има две прегради за сапун и други хигиенски производи. Во неа можете да поставите анатомски адаптер за полесно и побезбедно бањање на бебето. Испустот во овозможува лесно да се исцеди водата од коритото.
• Димензии на производот:80x21x48 cm.