Нема на залиха

Корпа за играчки Хипо – Pilsan

3,840.00ден

Нема на залиха

Опис

Достапна боја зелена

* За возраст од: 36 месеци
* Голем внатрешен волумен
* Им помага на децата да стекнат навика да бидат уредни и средени
* Им прави на децата навика на забавен начин да ги соберат своите играчки
* Лесен и пренослив
* Суровина што не содржи канцерогени супстанции, погодна за здравјето на децата