Купи!
На залиха во главен магацин

Камион Put & Take Dumper Truck – Vtech

2,090.00ден

Опис

Број и играј со новото камионче. Ставајќи ги топчињата во камионот детето може да ги учи бројките а притискајќи ги копчињата ги учи боите.
Содржи 2 песнички и 10 мелодии. Состав: пластика и електронски компоненти. Користи 2 батерии ААА од 1.5 В. Одржување: се брише со крпа.