Нема на залиха

Крал На Патот (40 Делови) – Waytoplay

7,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Експресниот пат содржи 40 делови за поставување на навистина голем флексибилен пат со должина од 648 см.
Комплетот содржи: 16 кривини, 16 прави, 4 крстопати и 4 кружни текови.
Деловите се отпечатени од двете страни, со различни обележувања на патот, со што се создаваат многу можности за комбинирање.
Материјалот е со висок квалитет, безбеден за децата, цврст и нераскинлив, но сепак еластичен. Поради тоа, не постојат пречки за поставување на патот и може да се постави на речиси секоја површина … во затворени простории и надвор! Деловите може да се исчистат со средство за миење садови и топла вода и лесно се складираат и чуваат.

Препорачна возраст: 3 години и понатаму