На попуст!
На залиха во главен магацин

Кравичка Музичка Little Friends – Vtech

1,990.00ден

Опис

Оваа мека кравичка со обрач наменет за лесено држење со малите рачиња. Содржи две светлосни копчиња и коцки што се вртат за детето да може полесно да се запознае со А-Б-Ц, 1-2-3 формите и боите со забавни фрази и песнички. Вклучува 2 мелодии и 3 песнички. Користи 2 батерии ААА од 1.5 В.