Нема на залиха

Креативен Фризерски Сет Crazy Cuts – Play Doh

1,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Со сетот  фризерски салон  децата на возраст од 3 години и постари имаат многу начини да играат како да ја стилизираат косата на „клиентот“ на најкреативен начин. Проверете колку косата  може да порасне со додавање на пластелин колку што можете подолго! Променете ја формата и густината на вашата фризура со додатоци за стилизирање коса.
Во 8 садови од 56 g има тробојна маса за многу комбинации. Децата ќе уживаат да си играат стилизирање.

Сетот е одличен подарок за родендени, празници и сите други креативни прилики.

Возраст: 3+ години

Сетот содржи 3 додатоци за глава за стилизирање на коса, зацрвстувањето, плетење, уреди за виткање на косата, панделки и 8 садови со тробојна маса за моделирање.