Нема на залиха

Кревет House Gray 90X190 Papirus – Ilknur

25,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Кревет со ограда која спречува вашето дете да падне.
Фиока која се извлекува и која може да се користи како дополнителен кревет.
Дизајниран е во согласност на Монтесори движењето, удобен за спиење и за игра.
Боја: сјајна бела / лакирана сива боја
Ширина: 196 cm
Длабина: 98 cm
Висина: 165 cm
Внатрешна димензија: 90×190 cm
Основен материјал: ламинирана иверка / MDF
Огради / фронтови на фиоки / отвори / прагови: лакиран MDF.
Креветот е појачан со густи дрвени материјали и додатоци.
Бојата која се користи е нетоксична на база на вода.
Доставата е бесплатна до пред влез на зграда/куќа
Достава до дома се доплаќа 500 денари по парче мебел
Монтажа се доплаќа 1700 денари по парче мебел (Важи само за Скопје)