Нема на залиха

Креветче Onyx Asphalt – Chipolino

5,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Ова креветче е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 15 кг .;
Второто ниво со мека подлога – погоден за помлади бебиња;
Маса за пресоблекување;
Музичка цртелешка за кревет со три плишани играчки;
Страничен влез со патент за лесен пристап;
Голем страничен џеб за играчки и додатоци;
Две тркала со сопирачки за лесно движење;
Лесно се преклопува и монтира;
Торба за носење и чување;
Кревет е произведен во согласност со европскиот стандард EN716.