Нема на залиха

Креветче Сана Плус Со Фиока – Simpson

9,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Креветчето Сана плус е направено од дрво (буково цврсто дрво), украсено со 3Д бувчиња.
Предната страна е подвижна.
Висината на душекот може да се прилагоди на две нивоа.
Креветчето има фиока под нивото за душекот и тркалца.
Надворешните димензии се: Должина 124, Ширина 67, Висина 113 см.
Основната боја е бела.

Може да ви се допаѓа и…