Нема на залиха

Ксилофон EVER EARTH

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Дрвен ксилофон со осум обоени метални плочки коишто произведуваат различни тонови. Вашето дете ќе научи да ги разпознава различните музички ноти и ќе ја вежба координацијата помеѓу очите и рацете, така што ќе ги удира плочките на вистинското место.

Димензии: 24 x 13 x 5 cm
Возраст: 18м+
Материјал: Дрво, метал