На залиха

Куќа Happy house – Mochtoys

7,990.00ден

SKU: 06611976 Категории: ,

Опис

Детска куќарка Happy Village House со својот уникатен дизајн и љубов кон деталите и одбраните бои, успешно ја доловува атмосферата на вистинска селска куќа.
Во основата на куќата може да најдете имитација на камен, а страните се покриени со тематски отпечатоци во боја.
Прозорите имаат можност да се отворат и затворат.
Изработена од висококвалитетни материјали и бои, кои што се безбедни за здравјето на вашето дете.

9.5 кг
88x102x108 см
90x15x60 см