На залиха во главен магацин

Куќичка Со Активности – Lilliputiens

2,790.00ден

Опис

Оваа мултифункционална играчка е извор на активности и откритија, на забава и на многу приказни.

Во исто време е совршена завежбање на моторните вештини и причинско-последичното размислување. На секој ѕид и и на двете страни на покрививот има врати, затворени со шест различни типови на прицврстувачи и метални брави.

Секоја врата од куќата води во различна продавница: продавница за велосипеди, слаткарница, златар и бакалница, а комплетот вклучува и дрвена фигура на итра лисица – провалник. Така, можете да започнете со раскажување приказни и играње улоги. А отворањето, затворањето, лизгањето, влечењето, вметнувањето, вадењето и другите манипулации се одлична забава и го поддржуваат развојот на малите деца.

За возраст од 12 месеци и понатаму
Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата
Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
Ги активира сетилата за вид и допир

Димензии: 15 cm x 15 cm x 20 cm

Може да ви се допаѓа и…