Нема на залиха

Кукла со креветче и хранилка

1,200.00ден

Нема на залиха

Опис

• Идеална играчка за малите девојчиња кои сакаат да ја играат улогата на мајка.
• Бебе со креветче и хранилка кои лесно се склопуваат и расклопуваат.
• Димензии на производот: 30x14x6cm.
• Димензии на пакувањето: 35x46x11cm.