Нема на залиха

Лизгалка со Лулашка и Кош – Moni Garden

18,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Забавен детски сет базиран според серијата „ BEAR “. Сетот се состои од лизгалка со прикачен кошаркарски обрач, лулашка и фудбалски гол со дополнителен обрач за кошарка. Основата на лизгалката е нелизгачка, а лулашката има функција за прилагодување на висината. Песок или вода може да се стават во основата на лулашката за поголема стабилност. Како додаток на разноврсноста на комплетот се привлечниот, разнобоен дизајн и страничните панели во форма на мечка. Погоден за деца од 3 до 6 години со максимална тежина од 40 кг.
Должина на лизгалката 168 см, безбедносни страни до крај, со 2 топки и пумпа.
Димензии: 207х181х121 см.