Нема на залиха

Лол топка еднорог – Тополино

330.00ден

Нема на залиха

Опис

• Дел од популарната и забавна колекција на Л.О.Л. кукличките.
• Во секоја топка има по една Л.О.Л. кукличка и има облека и разни додатоци за неа.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на пакувањето: 8.5 x 7 x 7см.