Нема на залиха

Мајмунче Swing & Sing – Vtech

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Свирете, играјте со ова прекрасно мајмунче дизајнирано да промовира и развива сензорна свест кај детето.
Различни ткаенини и текстури ја зголемуваат тактилната стимулација.
Светли шарени делови кои поттикнуваат визуелна стимулација.
Мекото светлечко копче на мешето на мајмунот активира различни звуци.
Вклучени се 3 песни и 15 мелодии.

Свирете, играјте со ова прекрасно мајмунче од Vtech!
Мајмунче дизајнирано да ја развива сензорната свест кај детето, содржи прстен кој лесно може да се прицврсти на пречката од количката.
Шушкав, крцкав, мек материјал кој ја поттикнува тактилната стимулација.
Глодалка во форма на банана која ги смирува непцата и огледало во форма на јаболко за самооткривање.