На залиха во главен магацин

Малите Градежници – Art Craft

590.00ден

Опис

Производите на Art Craft овозможуваат развивање на имагинацијата, на сетилата и на моторичките вештини на детето.
Сетот се состои од 3 машини за обработка на песокот, лопата, мистрија, сечило и 750г песок.
Возраст: 3+

Може да ви се допаѓа и…