На залиха во главен магацин

Меки коцки со активности – PlayGo

1,390.00ден

Опис

Вклучува 9 текстурирани и шарени блокови
Димензиите на секој блок: 5,5cm x 5,5cm
Препорачана возраст: 18м+
Промовирајте го сетилниот развој и координацијата рака-око преку игра
Поттикнете го препознавањето на вокабуларот