Нема на залиха

Мемо игра со релјефни површини – Бубамара – Janod

1,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа играчка е идеална за да му помогне на вашето дете да ги развие меморијата и допирот. Деветте кружни делчиња имаат различни текстури коишто овозможуваат бескрајна забава.
Димензии: 26.3 x 22.6 x 3 cm
Материјал: Дрво
Возраст: 18м – 3г