Нема на залиха

Автомобил на акумулатор C63s Red – Mercedes Benz

15,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Автомобил на акумулатор Mercedes C63s
Возраст: од 3 до 8 години.
Максимална поддржана тежина: 30 кг
Систем за заштита: појас со 5 точки.
Додатоци: Врати кои се отвараат • Ретровизор • Кожно седиште • Свирка
Дополнителни уреди: Музичка функција • Предни и задни светла • Mp3 • LED светла
Гуми: синтетички EVA
Родителска контрола: Далечински управувач од 2,4 GHz во сите насоки.
Начин на движење: Електричен.
Број на места: 1
Број на брзини: 2 – брза и бавна брзина
Батерија на полнење: 12V7Ah
Мотор: 2 парчиња x 390
Максимална брзина: 5 км на час
Адаптер: 12V1000mA
Материјал: метал + полипропилен
Лиценцирано од Daimler AG.