Нема на залиха

Мојот Прв Град Montessori -Headu

1,240.00ден

Нема на залиха

Опис

Моите први откритија во градот!
Соберете го овој  град, а потоа забавувајте се учејќи сè за него! Дали знаевте дека има просторија специјално за правење екперименти на училиште? И дека има мачка што се крие во грмушка во паркот?

Едукативни придобивки: Учење за градот и поширокиот свет; Препознавање места во заедницата; Идентификување на улоги и работни места; Развивање на граѓанска совест.
Возраст: 2-5
Материјал: Картон
Димензии на кутијата: 28,5 x 25,5 x 6,1 cm