На залиха во главен магацин

Музичка играчка – Abero

2,990.00ден

Опис

Подобрете ги моторните вештини на детето, креативноста и способноста за логично размислување.
Ги развива визуелните способности на децата
Возраст: 18+ месеци

Димензии: 28x30x27 см