Нема на залиха

Музички Автомобил Со Механизми

690.00ден

Нема на залиха

Опис

Gear автомобилот Toy Kids може на децата да им помогне  порано да го запознаат механичкиот концепт. Има прекрасен иновативен стил. Донесува повеќе радост на вашите дечиња. Реален дизајн изработен од пластични и разнобојни 3D светла.
Шареното осветлување ќе ги привлече децата да играат .
Транспарентниот автомобил ќе им помогне на децата да развијат координација на рака-око, ќе им помогне на вежбите за визуелна перцепција со цел полесно да ги препознаваат боите. Им помага на децата да знаат за изгледот на автомобилскиот механизам во рана возраст. Има различен вид музика во која децата ќе уживаат.
Најдобар роденденски подарок за децата кои сакаат музички играчки. Безбедно за играње. Изработен од нетоксична материјали. Тестиран во согласност со меѓународните стандарди.

Потребни се 3 АА батерии (Не се вклучени)