Нема на залиха

Музичко мече со светло Dreamlight Blue – Chicco

1,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Музичко мече со светло Dreamlight Blue Chicco
Лесно за употреба: Вклучете ја ламбата со едноставно вртење на мечето.
10 минути мелодии.
Преносно светло кое се употребува за време на игра и пред спиење.
Класична музика и Ново време.
Светлината од блескавиот пријател нежно ја осветлува детската спална соба и создава релаксирачка атмосфера.
10,5 х 14 х 9 см