Нема на залиха

Обиколка на светот HEADU

990.00ден

Нема на залиха

SKU: 8059591426258 Категории: ,

Опис

Џиновска сложувалка од 216 парчиња

Дали сте подготвени за фантастична авантура среде убавините на светот? Најпрвин составете ја џиновската сложувалка, а потоа поставете ги 3-D животните на територијата каде што живеат!
Сложувалка составена од 108 парчиња • 25 3-D елементи

Едукативни придобивки: Научете ги континентите и земјите • Откријте ги атракциите и спомениците • Препознајте ја флората и фауната • Споредете ги народите и културите
Материјал: Картон
Возраст: 5-10
Димензии на кутијата: 28,5 x 25,5 x 6,1 cm
Димензии на сложувалката: 60 x 43 cm