Нема на залиха

Пеперутка Counting Friend – Leap Frog

1,890.00ден

Нема на залиха

Опис

НОВИОТ ДРУГАР НА ВАШЕТО БЕБЕ! Оваа слатка играчка ќе биде новиот најдобар другар на вашето малечко и ќе му помогне да научи различни песни со броеви и бои.
ВКЛУЧЕНИ ТРОПАЛКА И ГЛОДАЛКА: Оваа слатка пеперутка е одличен забавен центар за вашето малечко и има се што ќе му биде потребно од раѓање – музика, звуци, глодалка, тропалка, бои, текстури и многу повеќе.
СЕНЗОРНА ИГРАЧКА: Секој обоен плишан дел на телото на пеперутката има тропалка, крцкалка или шушкав дел кои ќе го стимулираат бебето додека учи или се забавува.
ИДЕАЛНО НОЌНО СВЕТЛО: Свири 10 минути нежни, класични мелодии и прожектира магично светло во боите на виножитото, кои ќе му помогнат на бебето да заспие.
ИДЕАЛЕН ПОДАРОК ЗА НОВОРОДЕНЧЕ: Оваа плишана играчка е идеален подарок, со својот дизајн кој го поттикнува развојот на бебето од раѓање до 18 месеци.
Мекиот материјал е идеален за истражување и откривање.