Нема на залиха

Плишана музичка играчка октопод – Battat

2,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Со притискање на главата на октоподот, изберете една од меморираните 4 мелодии.
Потоа, со притискање на пипките се активира еден од 8 различни инструменти.