Нема на залиха

Подлога Puzzle Castle 9 парчиња – Chicco

1,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Тепих за играње, ползи, истражување и доживување нови авантури
9 – парчен килим со 3 одвојливи знаци
Мека и удобна сложувалка за мозаик, каде што детето може да игра, ползи, да истражува и да ги доживее авантурите на витезот и принцезата, заедно со симпатичниот мал змеј, во големиот замок Chicco.