Нема на залиха

Подлога за Игра Oasis – Moni

2,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Производот е погоден за употреба кај деца на возраст од 6 месеци +.
Тој представлявa активна гимнастика со 3 позиции за игра – на грб, на стомак и во седечка позиција со вклучени во комплетот неколку висечки играчки кои може да се отстрануваат.
Активната гимнастика е направена од нетоксични материјали кои се безбедни за здравјето на луѓето.
Таа има функција на затворање на четирите страни.
Со активната гимнастика се стимулира развојот на детскиот интелект, моториката на рацете и нозете, распознавањето на различните форми и бои.
Материјал: 100% полиестер, ПП.

1,44 кг
115x98x50 см
66x10x50.5 см