На залиха во главен магацин

Играчка меки коцки Discover & Play- Infantino

990.00ден

Опис

Четири меки коцки со забава на секоја страна. Бебето ќе сака да открива смешни звуци, интересни текстури, светли бои и слатки другарчиња животни.