Нема на залиха

Постелнина со оградица бело сива – Три Другара

3,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Постелнина за креветче
Полнета постелнина со оградица за бебе
Произведена од 100% памук
полнење од 350 гр/м2 100% PES
Содржи оградици за три страни на креветчето
Полнета прекривка, полнење 200 гр/м2 100% PES
Навлака за истата таа прекривка со патент
Перниче за спиење полнето со 150 гр/м2
Украсно перниче
Долен чаршав со ластик
Постелнината е со вез на прекривката и оградицата
Одговара на внатрешните димензии на креветчиња 120х60 см
Изработена од мек, пријатен памук со врвен квалитет, прилагоден за потребите на бебето
Контролата на квалитетот ја извршува институт CIS во Белград