На залиха во главен магацин

Правиме Пица – Art Craft

250.00ден

Опис

Производите на Art Craft овозможуваат развивање на имагинацијата, на сетилата и на моторичките вештини на детето. Сетот доаѓа со три дела, калап, сукало и шпатула за пицата и додатно пластелин во три бои.
Возраст 3+

Може да ви се допаѓа и…