На залиха во главен магацин

Прекривка За Повивање Organic Triangle – Sevi Bebe

990.00ден

Опис

Лесно за завиткување и повивање на бебето.
Помага да се спречи будење на новороденчето од плашење.
Овозможува природно движење на колкот и нозете помагајќи да се спречи дисплазија на колкот.
100% органска памучна ткаенина од муслин.