На попуст!
На залиха

Проодувалка Bella – Chicco

2,370.00ден

SKU: 652610000 Категорија:

Опис

Беби шеталка. Музичка беби шеталка помага детето да стои и да ги направи своите први чекори безбедно. Бебето само треба да се држи на играчката, да почне да оди и играчката започнува да свири забавни мелодии кои престануваат штом ќе застане детето, охрабрувајќи да направи неколку чекори повеќе. Исто е активен центар кој ја стимулира детската имагинација и помага да ги изостри координативните сопсобности со забавни игри, светла и весели звучни ефекти.