Нема на залиха

Противпожарно Возило – Dickie Toys

4,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Да се биде пожарникар за еден ден – тоа е сон на секое дете. Противпожарното возило од Dickie Toys управувано со далечински управувач има функција за прскање со ладна вода која ќе обезбеди часови бескрајна забава за вашето малечко. Без разлика дали станува збор за зграда која гори или за мачка која треба да се спаси од дрво, храбрите пожарникари можат да бидат на местото на настанот за кратко време. Подвижните скали им овозможуваат на пожарникарите лесно да се качуваат до недостапни области. Големата противпожарна бригада може да се движи во сите правци преку 4-каналниот далечински управувач. Има и низа светлосни и звучни ефекти за оживување на возбудливите карактеристики. Играчката со далечински управувач е идеален подарок за момчиња и девојчиња на возраст од три и повеќе години.
Работна фреквенција 2,4 Gz
Напред, назад, лево, десно
Прскање со вода
Звучни и светечки ефекти
Должина: 62 cm
Потребни се 4 АА батерии.