На попуст!
На залиха во главен магацин

Релаксатор iSwing Silver – Cangaroo

6,890.00ден

Опис

Електрична лулка iSwing
Наменета за деца од 0 до 6 месеци и максимална тежина до 9кг.
Медицински препорачан агол на лежење од 27° кој го штити рбетот на бебето.
Алуминиумска рамка.
Високо квалитетни материјали, нежни на допир.
Работи со адаптер или батерии.
5 брзини на лулање.
Тајмер со 3 опции 8/15/30 мин.
12 мелодии и 5 звуци од природата.
Тенда со 2 забавни играчки и мрежа против комарци.
Далечинско управување.
Опција за пуштање на музика од мобилен телефон преку Bluetooth.
3,5 кг
64×63.5×16 см