Нема на залиха

Релаксатор Safari Fun до 9 kg Bright Starts

2,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Патување во џунглата со голема удобност и милувања со овој Bright Starts™ Safari Fun. Вибрирачко бебешко седиште.
Од Сафари патување па се до попладневно гушкање, седиштето што вибрира му помага на Вашето бебе да се релаксира со смирувачки движења и вибрации.
Вашето бебе од плачливо ќе започне да гуга, допирајќи ги двете висечки играчки.Бебето е сигурно и безбедно со три каиши и нелизгачки ногарки.
Со Вашето новородено мајмунче во неговото ново вибрирачко седиште, Вие ќе можете да заземете подобра позиција со поглед кон Вашето бебе.