На попуст!
На залиха во главен магацин

Ресторан- Дрвена Играчка – Moni Toys

10,990.00ден

Опис

Добар Ден ! Повелете Мени. Ние Имаме Највкусна Храна Во Градот. Дали Би се Одлучиле За Печено Месо или Риба? Имаме и Голем Избор на Паста !

Голема Радост за Секое Дете е да Биде Главен Готвач во Свој Ресторан.

Сетот вклучува се што има на сликите.

Димензии: 61.5×92.5×110 см

Тежина: 22.50 кг

Соодветно за возраст од 3 години +