Нема на залиха

Седиште Orbit Easy ocean – Chipolino

6,220.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиштето за автомобил е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг .;
Инсталација на седиштето во возилото со ремени за групи 0+, I, II и III (0-36 кг.);
Дополнителни додатоци EASY FIX – може да се користат во возило опремено со ISOFIX;
Многу просторно и удобно седиште – супер меко и дополнително пополнето;
Обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
Одлична заштита од страничен удар;
Безбедносен ремен со 5 точки со меки перничиња за рамената;
Безбедносниот ремен е прилагодлив во должина;
Италијанска спојка за ремени FENIX – обезбедува 100% заштита;
Дополнителни меки перничиња за поддршка на главата и телото на детето;
Потпирање на грбот во 4 позиции;
Тапацирот се отстранува и се мие;
ECE R44 / 04 одобрен и сертифициран – групи 0+, I, II и III (0-36 кг.).