Нема на залиха

Седиште Veyron Dark Grey – Cangaroo

3,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиште за автомобил Veyron погодно од 0м+ па се до 13 кг тежина, Група 0м+;
Се фиксира за задно седиште во автомобил, во обратна насока од движењето на автомобилот;
3 точки на безбедносните појаси кои се подесуваат, меко поставени за поголема удобност и за да може да се постави позиции во зависност од висината на бебето;
2 позиции на подесување на рачката
Вклучено додатно перниче кое се отстранува кога бебето е поголемо;
Вклучена е длабока тенда и зимска прекривка
Погоден е за количка VEYRON
Вклучени се адаптери
Според Европски стандарди ECE R44/04