На попуст!
На залиха во главен магацин

Седиште За Автомобил Adventure 0-25Кг Gray – Jungle

7,590.00ден

Опис

Adventure е седиште за автомобил кое со своите технички иновации овозможува користење од 0-25 кг или Група 0, 1 и 2.
Мекиот додаток кој го поддржува бебето, го штити од сите страни и му овозможува дополнителна удобност во возењето.
Одлична странична заштита овозможуваат бочните кренати страни.
Сигурносни појаси на седиштето распоредени на 5 точки на отпор.
Појасите се подесуваат во висина во зависност од растот на детето.
Овозможува максимална заштита во автомобилот со едноставниот систем за монтирање.
Седиштето за автомобил има 5 позиции на наслонот.
Базата која дополнително се подесува прави поголем наслон, како во транспортерот.
Седиштето е произведено во согласност со Европската регулатива ECE R44/04.
Навлаката на седиштето се одржува со перење (макс 30 степени).