Нема на залиха

Седиште За Автомобил Siesta Star 0-25 кг Jungle

4,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Сиеста е автомобилско седиште од марката Jungle, кое е фокусирано кон безбедноста на децата во автомобилот.
Седиштето за автомобили Siesta е дизајнирано за деца на возраст од 0-25 кг и може да се инсталира со помош на безбедносните каиши.
Групата 0 (до 9 кг) е инсталирана во спротивна насока на движење, додека групите 1 и 2 (9-25 кг) се инсталираат во насока на движење на автомобилот.
Седиштето за автомобили Siesta има сертификати за европски стандард за безбедност на децата во сообраќајот, со помош на дополнителни перничиња наменети за бебиња,се овозможува безбедно прицврстување и инсталирање за удобно возење на новороденчињата.
Страничните делови се повисоки и обезбедуваат дополнителна безбедност.
Безбедносниот ремен има 5 безбедносни точки.
Меките перничиња на ремените му даваат удобност на врзаното бебе.
Група на седишта: 0/1/2
Проценета тежина на детето: 0-25 кг