Нема на залиха

Сет барби комбе со маса – Тополино

1,100.00ден

Нема на залиха

Опис

• Комбето се отвара, има елементи и додатоци за двор, соба, како и облека за кукличката.
• Производот не содржи батерии.
• Димензии на производот: 20 x 15 x 4cm.
• Димензии на пакувањето: 44 x 28 x 13cm.