Нема на залиха

Сет бебе со гнездо

1,550.00ден

Нема на залиха

Опис

• Сетот содржи 1 гумено бебе, гнездо и облека за бебето.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на производот:23x12x6 cm.
• Димензии на пакувањето :23,5x31x17 cm.