Нема на залиха

Сет стаза со воз – Тополино

1,250.00ден

Нема на залиха

Опис

• Сетот се состои од : локомотива со 2 вагони, сообраќајни знаци кои се поставуваат околу шините,парк и тунели.
• Стаза која лесно се поставува и на која возот самостојно се движи со помош на батерии.
• Возот има црвено и зелено светло и испушта реалистичен звук на воз.
• Производот користи 2 x 1.5v AA батерии.
• Должина на шините : 302cm.
• Димензии на стаза: 96×66 cm.
• Димензии на пакувањето: 41×24.5×23.5cm.