На залиха во главен магацин

Сет – Вселенски Војник

1,390.00ден

Опис

Децата можат да се преправаат дека се вселенски војници, со маска, светлосна сабја, пиштол и фрлач на диск.
Сетот доаѓа со:
– светлосната сабја што работи со батерии 3 x AAA (не се вклучени)
– Пиштол што работи со батерии 3 x AA (не се вклучени)
– Маска и фрлач на диск со 4 дискови
Сетот е наменет за деца од 3 години +