На залиха во главен магацин

Микробранова печка – PlayGo

1,590.00ден

Опис

Оваа играчка е со реален звук, дигитален дисплеј за одбројување, внатрешно осветлување, вклучувајќи ротирачка плоча со мини пластична пица.

Димензии: 27,5 x 11 x 15,5 cm
Потребни батерии: 3 x 1,5 V AA (вклучени)
Материјал: пластика
Возраст: 3+