На залиха во главен магацин

Конструкција 4 Во 1 75 Делови

790.00ден

Опис

Инспирирајте ја науката, технологијата, инженерството, уметноста, математиката кај Вашето дете.
Развива фини моторни вештини и имагинација кај децата.
Ги подобрува техничките вештини и поттикнува трпение и концентрација.
Погодно за деца над 3 години.

Може да ви се допаѓа и…